Rafturile ViTRA prezente în 30 de magazine alimentare ”Salamer” din toată Republica

Rafturile ViTRA prezente în 30 de magazine alimentare ”Salamer” din toată Republica

Suntem de 7 ani lansați pe piața din Republica Moldova, timp în care am câștigat încrederea clienților noștri fideli. Nu o spunem noi, ci clienții noștri, dar și statisticile pe care le deținem. Cel mai bun argument în fața oricărui potențial client este numărul de clienți care revin în magazinul nostru. Din acest motiv am decis să lansăm un șir de articole, care conțin opinia clienților fideli ViTRA. Astăzi am discutat cu managerul magazinului alimentar ”Salamer”.

Compania noastră a descoperit magazinul ViTRA acum 5 ani. De atunci cele 30 de magazine ”Salamer” din toată Republica sunt dotate cu rafturile ViTRA. Suntem un magazin alimentar, așa că ne-au interesat mai mult rafturile Columbus și Moduline. Și pentru că imaginea contează, pe noi ne-a interesat și aspectul, dar și calitatea. Sunt rafturi durabile în timp și foarte practice, iar dacă ar fi să vorbesc despre randamentul dintre preț și calitate, atunci aș putea spune că își merită banii”, a declarat managerul magazinului ”Salamer”.

Același manager spune că recomandă tuturor antreprenorilor care își doresc să își pună în valoare produsele, să aleagă rafturile ViTRA. Mai mult decât atât, adaugă managerul, rafturile sunt o investiție valoroasă pentru orice magazin care își dorește și vânzări mai bune.

”Ce presupune asta? Imaginați-vă cum ar fi să vindeți produsele dvs. în niște cutii simple care nu vă pun în valoare produsul, ba chiar nici nu este vizibil? Ar fi un dezastru pentru businessul dvs. Rafturile ViTRA sunt mai mult decât o necesitate, pentru că ele cumva indirect sau fără ca să vă dați seama, decid soarta businessului dvs.”, a punctat managerul magazinului alimentar.

Mai e nevoie de ceva? Credem că ar fi în plus să adăugăm ceva la cele spuse de mai sus de un client fidel de mai bine de 5 ani. Puteți deveni și dvs. clientul nostru fidel. Experții magazinului ViTRA vă așteaptă la adresa str. Uzinelor 4, Chișinău, pentru a alege cel mai reziten și practic raft pentru afacerea dvs. Noi avem grijă de siguranța produselor și de succesul companiei dvs.

Pentru mai multe detalii, sună la nr. de telefon: 022 944 955

  

Vitra © 2024