Companie

Companie

ViTRA este unul dintre marii furnizori de sisteme pentru amenajarea spațiilor comerciale și industriale din Republica Moldova. Încă de la înfiinţarea sa în 2008, ViTRA şi-a propus să ofere servicii şi produse optime care să corespundă exigenţelor clienților săi.

Produsele și serviciile ViTRA corespund standartelor de calitate internațională, drept dovadă sunt certificatele SRAC ISO 9001:2008, IQNet ISO 9001:2008. ViTRA oferă peste 30000 de produse, soluţii şi inovaţii de o calitate fără compromis pentru următoarele domenii de activitate:

ViTRA înseamnă totodată servicii de calitate care însoţesc şi completează cumpărăturile pe care clienţii le fac în magazinul nostru - de la planificare individuală și proiectare, instalare și punere în funcțiune până la întreținere și reparare.

Producem calitate 

Principalele unităţi de producţie ale companiei ViTRA se află în Chişinău. Cercetarea şi dezvoltarea constantă şi neîncetată de noi soluţii şi produsele caracterizate prin fiabilitate, simplitate a construcţiei şi utilizare funcţională descriu rolul companiei VITRA de a fi mai mult un partener competent şi de încredere decât un simplu furnizor.  Investim anual sume importante de bani în studii de piaţă, dezvoltarea tehnologiei de producţie şi noi sisteme de dezvoltare pentru implementarea cu succes a   soluţiilor pentru activităţile clienţilor noştri.

 

 

 

 

Vitra © 2017