Servicii

Servicii

ViTRA înseamnă totodată servicii de calitate care însoţesc şi completează cumpărăturile pe care clienţii le fac în magazinul nostru - de la planificare individuală și proiectare, instalare și punere în funcțiune până la întreținere și reparare. 

Planificare şi proiectare 

Când este vorba despre proiectarea unui magazin sau depozit, serviciul furnizat de ViTRA începe cu planificarea. Succesul durabil în vânzări poate fi realizat doar într-un mod inteligent! ViTRA integrează inteligent sistemele și soluțiile sale în fiecare magazin, le utilizează pentru a dirija fluxurile   de clienţi, ajută la reducerea diferenţelor de stoc inventariate şi asigură prezentarea optimă a produselor. Se începe printr-o analiză precisă şi detaliată a amplasamentului şi mediului său înconjurător. Chiar în timpul acestei faze, schiţele de proiect dau o impresie realistă şi crează baza de decizie pentru cea mai bună soluţie. Procedura elimină orice surse de erori chiar din start.

Instalare, punere în funcţiune şi instruire 

ViTRA îşi supune în mod constant produsele la teste de rezistenţă solicitante deoarece calitatea tehnică trebuie să fie foarte bună până în cel mai mic detaliu. Această cerinţă este valabilă şi pentru instalare şi punere în funcţiune. Din acest motiv, instalarea este efectuată doar de către personalul autorizat şi calificat profesional de la ViTRA. Astfel, se asigură faptul că toate reglementările oficiale legale sunt respectate şi că garanţia integrală este valabilă. Bineînţeles, ViTRA suportă punerea în funcţiune a produselor şi instruieşte personalul cum să le folosească. Modificări ulterioare? ViTRA are soluţiile adecvate pentru aplicarea de inovaţii tehnice în vederea menţinerii valorii investiţiilor.

Întreţinere şi reparare 

Cea mai bună calitate, siguranţă mare în funcţionare şi o durată lungă de utilizare – aceasta înseamnă numele ViTRA. Totuşi, chiar şi cel mai bun produs funcţionează perfect pe termen lung doar dacă i se asigură în mod regulat o întreţinere preventivă adecvată. La ViTRA, echipe de service competente şi special instruite fac o inspecţie profesională, până în cel mai mic detaliu, a produselor uzate. Bineînţeles, aceasta include şi consultanţa! Cu un angajament total, echipa de service şi reparaţii este foarte promptă şi eficientă: ViTRA elimină imediat orice defect, deoarece numai sistemele funcţionale de ghidare a clienţilor şi de prezentare a produselor reprezintă investiţii eficiente pentru comercianţi. Personalul cu înaltă calificare ViTRA vă stă la dispoziţie pentru a vă răspunde la toate întrebările.

Piese de schimb originale  

Este necesară o reparaţie? Pentru produse ViTRA? Imposibil! Totuşi, chiar şi produsele de cea mai bună calitate mai au nevoie de o verificare din când în când. Piesele de schimb originale au garanţie totală în caz de accidente care au legătură cu produsul. Din acest motiv, magazinele sunt bine protejate împotriva oricărei răspunderi pentru produsele cu  defect. Graţie compatibilităţii absolute a pieselor de schimb originale, comerciantului i se este garantează funcţionalitatea produselor, iar apariţia defectelor şi perioadelor de nefuncţionare este preîntâmpinată eficient. Actualizarea anticipată a stocurilor în depozit, completată cu o logistică eficientă şi o reţea de service națională garantează livrarea promptă şi montarea sigură a pieselor de schimb originale, oriunde şi în orice moment.

Vitra © 2017