Companie

Companie

 

ViTRA – expert în proiectarea, producerea, amenajarea și furnizarea mobilierului comercial și industrial pentru comerțul modern, centre de distribuție și diverse tipuri de depozite. Pe parcursul a 15 ani, compania din Republica Moldova, care se bucură de reputație incontestabilă a contribuit la dezvoltarea a peste 5 000 de afaceri, amenajând peste 6 000 de spații comerciale și de depozitare.

Încă de la fondarea companiei, ne-am propus să oferim servicii şi produse de calitate la prețuri competitive, astfel încât acestea să corespundă cerințelor oricărui client. Calitatea produselor  este confirmată atât de certificările internaționale, cât și de încrederea unor branduri de renume. Partenerii ViTRA sunt Petrom, Rompetrol, Lukoil, Fourchette, SEBN, Tagaer, Slavena –Lux, Casa Curată, Supraten, Zikkurat, Local Discounter, Crafti, Promstore.md, VOLTA, Avocado, Cap-Cap Orhei, Cleber, Bravo Edineț, Merci gastronome, Detergino, Kamoto.

Punem la dispoziția clientului o gamă de peste 50 000 de produse, soluţii şi inovaţii de o calitate fără compromis pentru următoarele domenii de activitate: supermarketuri și hypermarketuri; magazine de proximitate și stații peco; centre de distribuție și spații de depozitare; hoteluri, restaurante și cafenele; oficii.

 

VIZIUNE, MISIUNE, VALORI

Misiunea noastră

Să oferim soluții complete pentru comerțul modern, centre de distribuție și diverse tipuri de depozite utilizând cele mai inteligente inovații!

Valori

Integritate.  Formăm o echipă de profesioniști, ambițioași și focusați pe rezultatul și succesul clientului.

Excelență. Aplicăm cele mai bune practici mondiale ("Lean", "Kaizen", "TOC", "Six Sigma" etc.) pentru a asigura o calitate fără compromis în procesele de producere și management și, ca rezultat, creșterea eficienței afacerii.

Inovație în produse, procese și abordări în afaceri.

Dezvoltare.  Investim în dezvoltarea profesională ai angajaților noștri, creând un mediu pentru a dezvolta potențialul gândirii globale și pozitive.

Servicii.  Avem grijă de clientul nostru și asigurăm o interacțiune durabilă în diferite etape de colaborare.

Parteneriat. Creăm alianțe de tip "win-win" pentru toți participanții, fie că e vorba de clienți, furnizori sau competitori, favorizând relații pe termen lung.

           Rețele sociale   

Vitra © 2024