ViTRA vă face ordine și vă pune totul pe raft! Stelajele Moduline – soluții inedite pentru toate încăperile. Convingeți-vă!

ViTRA vă face ordine și vă pune totul pe raft! Stelajele Moduline – soluții inedite pentru toate încăperile. Convingeți-vă!

Cu toții ne-am confruntat la un moment dat cu problema folosirii eficiente a spațiului. Fie că e vorba de un garaj sau subsol, un atelier sau o debara, o locuință sau un birou, ViTRA are soluții pentru fiecare în parte.
Rafturile Moduline, un produs unic, creat special pentru rezolvarea problemelor de depozitare a încărcăturilor medii și ușoare.
În configurația standard acestea sunt indicate pentru arhive și uz domestic, fiind îmbogățite cu o gamă foarte mare de accesorii, făcându-le adaptabile la o multitudine de aplicații cum ar fi: piese de schimb pentru industria auto, depozitare de produse textile pentru industria modei și depozitare de produse de dimensiuni mici cum ar fi feronerie, fittinguri, componente electrice și electronice.
Rafturile Moduline sunt ideale pentru următoarele categorii de produse:
Datorită design-ului atractiv, rafturile Moduline sunt de asemenea utilizate drept mobilier pentru locuințe, spații comerciale și birouri. Produsele Moduline nu se asambleaza prin șuruburi și au posibilitatea de a fi extinse și interschimbate.
Produsele Moduline au cel mai bun raport calitate/preț și din acest motiv sunt ideale pentru proiectele Dumneavoastră.
 
 
Cumpărați acum!
Pentru că succesul clienților noștri este extrem de important, experții ViTRA sunt gata să lucreze cu cele mai ambițioase proiecte și să le transforme în realitate.
Suntem permanent la dispoziția Dumneavoastră pentru a vă furniza cele mai eficiente și accesibile soluții. Ne găsiți mereu pe strada Uzinelor 4.

Vitra © 2024