6 tipuri de cuțite care nu trebuie să lipsească din bucătărie

6 tipuri de cuțite care nu trebuie să lipsească din bucătărie

Secretul unui restaurant de succes vine din bucătărie și pentru ca totul să meargă ca pe roate și să funcționeze impecabil, bucătăria trebuie să fie echipată corespunzător, chiar si în cele mai mici detalii. Dacă ai deja echipamentele specifice restaurantului tău sau pur și simplu vrei să ai o bucătărie perfect dotată pentru cele mai apetisante gustări, atunci nu trebuie să-ți lipsească cuțitele profesionale.

Cuțit HACCP - albastru

Cuțit YATO Gastro pentru filetat pește.
Cuțitul este realizat în conformitate cu standardele HACCP. Are un mâner albastru, ceea ce înseamnă că cuțitul este dedicat peștelui.
Mânerul este fabricat din polipropilenă durabilă, iar forma sa ergonomică asigură aderență și confort.
Lama din oțel inoxidabil cu o duritate de 52-55HRC. Sunt disponibile în următoarele dimensiuni: 300/440 mm; 150/290 mm; 230/360 mm; 250/380 mm; 115/220 mm.
 

Cuțit HACCP - galben

Cuțit YATO Gastro pentru dezosarea cărnii de pasăre.
Cuțitul este realizat în conformitate cu standardele HACCP. Are un mâner galben, ceea ce înseamnă că cuțitul este dedicat cărnii de pasăre.
Mânerul este fabricat din polipropilenă durabilă, iar forma sa ergonomică asigură o aderență sigură și confortabilă.
Lama din oțel inoxidabil cu o duritate de 52-55HRC. Sunt disponibile în următoarele dimensiuni: 230/370 mm; 160/295 mm; 230/365 mm; 250/380 mm; 150/250 mm; 90/200 mm.
 

Cuțit HACCP - roșu

Cuțit de bucătărie pentru carnea crudă.
Cuțitul este realizat în conformitate cu standardele HACCP. Are un mâner roșu, ceea ce înseamnă că cuțitul este dedicat cărnii crude.
Mânerul este fabricat din polipropilenă durabilă, iar forma sa ergonomică asigură o aderență sigură și confortabilă.
Lama din oțel inoxidabil cu o duritate de 52-55HRC. Sunt disponibile în următoarele dimensiuni: 160/290 mm; 230/365 mm; 250/380 mm; 150/255 mm; 110/220 mm; 90/200 mm.
 
Cuțit pentru decojit HACCP – negru
 
Cuțit pentru decojit YATO Gastro.
Este fabricat din oțel german forjat de înaltă calitate X50CrMoV15, duritate HRC 55-58.
Acestea sunt recomandate în special pentru decojirea legumelor și fructelor.
Un element important al cuțitului YATO este mânerul. Fabricat din material antiderapant, are o formă special conturată, ergonomică pentru a asigura cel mai mare confort posibil. Suprafața netedă, fără îmbinări nituite, împiedică acumularea de resturi, respectând cerințele HACCP.
Sunt disponibile în următoarele dimensiuni: 120/215 mm; 105/210 mm; 160/290 mm; 90/195 mm;  90/196 mm; 140/225 mm; 185/320 mm; 205/340 mm; 205/340 mm; 255/395 mm; 290/425 mm.
 

Cuțitul bucătarului HACCP - verde

Cuțitul este realizat în conformitate cu standardele HACCP. Are un mâner verde, ceea ce înseamnă că cuțitul este dedicat legumelor.
Mânerul este fabricat din polipropilenă durabilă, iar forma sa ergonomică asigură o aderență sigură și confortabilă. Cu toate acestea, forma sa specială împiedică alunecarea mâinii peste lamă.
Lama din oțel inoxidabil cu o duritate de 52-55HRC. Sunt disponibile în următoarele dimensiuni:150/295 mm; 90/200 mm; 230/365 mm; 150/ 295 mm; 100/215 mm; 250/380 mm.
 

Cuțit pentru mezeluri HACCP, cafeniu

Cuțitul este realizat în conformitate cu standardele HACCP. Are un mâner brun, ceea ce înseamnă că cuțitul este dedicat mezelurilor.
Mânerul este fabricat din polipropilenă durabilă, iar forma sa ergonomică asigură o aderență sigură și confortabilă. Cu toate acestea, forma sa specială împiedică alunecarea mâinii peste lamă.
Lama zimțată din oțel inoxidabil cu o duritate de 52-55HRC. Sunt disponibile în următoarele dimensiuni: 230/370 mm; 230/365 mm; 250/380 mm; 150/ 290 mm; 150/255 mm.
Cuțitul poate fi spălat într-o mașină de spălat vase.
 

Experții magazinului ViTRA vă așteaptă pe strada Uzinelor 4, Chișinău, pentru a alege cele mai potrivite echipamente HoReCa pentru restaurantul dvs. Pentru mai multe detalii, sună la numărul de telefon: 022 944 955.

Vitra © 2024