Coaste de miel. Rețetă pregătită de bucătarul-șef Petru Chicu
Recunoscut pentru măiestria sa de a găti cea mai bună carne din țară, Petru Chicu ne-a delectat cu coaste de miel la tigaie.
Ingrediente
Coaste de miel
Condimente pentru carne
Piper
Sare
Ulei de măsline
Oțet balsamic
Roșii
Morcov
Frunze de cimbru
Frunze de valeriană
Spanac
Lime
Divin
Ustensile necesare:
Bucătarul șef Petru Chicu a ales o
tavă pe care a pus coastele de miel, iar cu ajutorul unei
râșnițe a presurat piper, sare și condimentele pentru carne. După care a luat o
tigaie pe care a incins-o la
plita cu inducție, iar cu un
clește a pus carnea în tigaie. Puterea plitei cu inducție a rumenit instant carnea. S-a luat un
ulcior cu divin și s-a stropit carnea, obținându-se un efect caramelizat.
Carnea se servește cu o salată de legume.
Vezi rețeta completă în
video.