Echipamente și utilaje carmangerie
Echipamentele şi utilajele carmangerie sunt ideale pentru magazinele specializate, măcelării, companiile de catering, restaurante ş.a. Echipamentele de calitate înaltă. precum: aparatele de tăiere a cărnii, aparate pentru umplut cârnaţi, feliatoare, maşini de tocat carne, fierăstraie pentru oase, slicere sunt absolut indispensabile pentru tranşarea cărnii.
Produse pe pagină:
20
25
50
75
100
Sortare după:
Implicit
Nume (A - Z)
Nume (Z - A)
Specificație
220 V, 50 Hz, 0.55 kw
Rezultat: 250 kg / h
Greutate netă: 33 kg
Dimensiuni: 450x320.....
Caracteristici:
1. Este potrivit pentru tăierea oaselor ușor cu carne, carne congelată, păsări de c.....
Caracteristici:
1. Este potrivit pentru tăierea oaselor ușor cu carne, carne congelată, păsări de c.....
Caracteristici:
1. Este potrivit pentru tăierea oaselor ușor cu carne, carne congelată, păsări de c.....
Mașina pentru tocat carne, YATO Gastro, este concepută pentru utilizarea în: măcelarii; restau.....
Mașina de tocat carne este destinată utilizatorilor profesioniști: în unitățile de catering, m.....
Mașina de tocat carne, cu sistem UNGER este proiectată pentru utilizatorii profesioniști în: u.....
Feliator pentru carne, mezeluri și brânzeturi cu diametrul discului de 220 mm. Baza este reali.....
Este destinat utilizatorilor profesioniști. Este recomandat în special pentru: catering, resta.....
Feliator pentru carne, mezeluri și brânzeturi cu diametrul discului de 300 mm. Baza este reali.....
Caracteristici:
1. Ideal pentru mici măcelarii, delicii și restaurante.
2. Include cuțit de î.....