Echipamente și utilaje carmangerie

Echipamente și utilaje carmangerie

Echipamente și utilaje carmangerie

Echipamentele şi utilajele carmangerie sunt ideale pentru magazinele specializate, măcelării, companiile de catering, restaurante ş.a. Echipamentele de calitate înaltă. precum: aparatele de tăiere a cărnii, aparate pentru umplut cârnaţi, feliatoare, maşini de tocat carne, fierăstraie pentru oase, slicere sunt absolut indispensabile pentru tranşarea cărnii.

Produse pe pagină:
Sortare după:
Feliator de carne
Specificație 220 V, 50 Hz, 0.55 kw Rezultat: 250 kg / h Greutate netă: 33 kg Dimensiuni: 450x320.....
Fierăstrău pentru oase
Caracteristici: 1. Este potrivit pentru tăierea oaselor ușor cu carne, carne congelată, păsări de c.....
Fierăstrău pentru oase
Caracteristici: 1. Este potrivit pentru tăierea oaselor ușor cu carne, carne congelată, păsări de c.....
Fierăstrău pentru oase
Caracteristici: 1. Este potrivit pentru tăierea oaselor ușor cu carne, carne congelată, păsări de c.....
Mașină profesională de tocat carne 120 kg / h
Mașina pentru tocat carne, YATO Gastro, este concepută pentru utilizarea în: măcelarii; restau.....
Mașină profesională de tocat carne 220 kg / h
Mașina de tocat carne este destinată utilizatorilor profesioniști: în unitățile de catering, m.....
Mașină profesională de tocat carne 220 kg/h
Mașina de tocat carne, cu sistem UNGER este proiectată pentru utilizatorii profesioniști în: u.....
Slicer 220 mm
Feliator pentru carne, mezeluri și brânzeturi cu diametrul discului de 220 mm. Baza este reali.....
Slicer 250 mm
Este destinat utilizatorilor profesioniști. Este recomandat în special pentru: catering, resta.....
Slicer 300 mm
Feliator pentru carne, mezeluri și brânzeturi cu diametrul discului de 300 mm. Baza este reali.....
Tocător pentru carne
Caracteristici: 1. Ideal pentru mici măcelarii, delicii și restaurante. 2. Include cuțit de î.....
Vitra © 2024