Servicii

Servicii

 

ViTRA vă pune la dispoziție o gamă largă de servicii profesionale. Aceasta ar înseamna totodată servicii de calitate care însoţesc şi completează cumpărăturile pe care clienţii le fac în magazinul nostru - de la planificare individuală și proiectare, instalare și punere în funcțiune până la întreținere și reparare. 

Planificare - proiectare

 

Succesul unei afaceri începe din etapa de planificare. Experții în proiecte împreună cu inginerii transpun orice idee a clientului în schiță de proiect. Proiectul se realizează după o analiză riguroasă a amplasării, a tipului de activitate a companiei și respectiv a tipurilor de produse comercializate sau depozitate. Designul și planificarea sunt servicii furnizate gratuit.

 

 

Montare și instalare
 
După ce proiectul a fost aprobat, următoarea etapă este furnizarea utilajului.
Asamblarea și instalarea echipamentului se face conform standardelor și schițelor producătorului de către personalul specializat (echipa de montare). După instalarea și punerea în funcțiune, personalul este instruit despre modul de utilizare a utilajului pentru o bună funcționare.
 

 

 

Întreţinere şi reparare 

 

ViTRA oferă garanție de până la 12 de luni pentru toate echipamentele comercializate. Pe lângă garanție se oferă servicii de asistență tehnică, reparații și înlocuiri a echipamentelor deteriorate sau învechite. Proiectele și specificațiile tehnologice sunt păstrate pentru a asigura continuitate.

 

Deservirea utilajelor frigorifice

 

- montare și demontare a utilajelor și echipamentelor industriale și comerciale,

- deservire tehnică a compresoarelor,

- instalarea utilajelor și echipamentelor comerciale,

- reparație și mentenanță pentru echipamente frigorifice industriale și comerciale.

Noi dispunem de cea mai profesională echipă de experți. Garantăm calitatea serviciilor oferite la cel mai bun preț!

 

      

      - asigurăm servicii complete de depozitare și logistică 3pl în Republica Moldova; 

      - oferim clienților soluții unice, personalizate pentru optimizarea fluxului lor logistic. Recepționăm, depozităm, ambalăm, sortăm        și livrăm produsele Dvs.

      Pentru mai multe informații accesați vitralogistics.md

 

 

Vitra © 2024